• AdresaKralja Petra I 63, 23300 Kikinda
  • Telefon+381-230/400-390
FacebookC256
facebook

                                                  

eSkolaC256eUčenje

                                                  

Basta256Jovina bašta

                                                  

Sport256Sport

                                                  

Pcela256
Jovine pčelice

OŠ -Jovan Popović- Kikinda
Glavni ulaz

 

JA IMAM TALENAT

Naša škola tradicionalno organizuje manifestaciju “Ja imam talenat”. Manifestacija je od izuzetnog značaja jer pruža mogućnost učenicima da pokažu ono u čemu su najbolji i podele to sa drugima; da stiču nova poznanstva i prijateljstva; da se upoznaju sa različitim talentima svojih vršnjaka; da razvijaju svoju kreativnost i osobenost. Ostvaruje se dobra saradnja među školama i od kulturnog je značaja za naš grad. Ova manifestacija pruža dobru energiju, zadovoljstvo svih učesnika i posetilaca i primer je dobre prakse.

942042 328195800641832 1059370067 n

Fotografije sa polufinalnog takmičenja možete pogledati OVDE

Fotografije sa finalnog takmičenja možete pogledati OVDE

Video zapise sa finalnog takmičenja možete pogledati OVDE

SPORT U ŠKOLE

U organizaciji Saveza za školski sport Srbije u našoj školi se realizuje program "Sport u škole" za učenike od I do IV razreda. Cilj projekta je da se raznovrsnim motoričkim aktivnostima doprinese integralnom razvoju deca, da se zadovolje  potrebe dece za kretanjem, da se razvija zdravstvena kultura u svrhu očuvanja i unapređenja ličnog zdravlja i zdravlja okoline i stvaranju trajne navike da fizičko vežbanje i trening bude sastavni deo svakodnevnog života.

Sport-u-skole plakat 5-2

Naša škola je jedina škola u severnobanatskom okrugu u kojoj se ovaj projekat realizuje. Sa realizacijom projekta počeli smo 15.01.2013. godine u terminima ponedeljak i sreda od 1800 do  1930 .

Rad je organizovan u dve starosne grupe. Prva grupa su učenici prvog i drugog razreda, a drugu grupu čine učenici trećeg i četvrtog razreda.Ukupan broj dece obuhvaćene projektom je 60.  Sa učenicima radi profesor fizičkog vaspitanja i u radu koristi  sprave i rekvizite koje je obezbedio Savez za školski sport Srbije. Završetkom školske godine, završena je prva faza projekta.