NASLOVNA

Najuspešniji takmičari 2013.

„Šta znaš o saobraćaju”

Danica Popović, učenica V razreda, plasirala se na okružno takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“, koje će se održati 11. maja u Kanjiži.

dasa

Atletika

Nenad Tolmač i Dejan Bogosavljev, učenici VIII razreda, učestvovali su na okružnom takmičenju iz atletike, koje je održano 24. aprila u Senti. Nenad Tolmač je zauzeo drugo mesto (disciplina 100m),a Dejan Bogosavljev prvo mesto (disciplina 300m) i plasirao se na međuokružno takmičenje, koje će se održati 13. maja u Somboru.

atletika    ucenik2

Istorija

Mateja Vukmirica, učenik VII razreda, osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju iz istorije, koje je održano 20. aprila u OŠ "Sveti Sava" u Kikindi i plasirao se na republičko takmičenje, koje će se održati od 10. do 12. maja u Nišu.

ucenik

Matematika

Teodor Iličin, učenik VI razreda, osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju iz matematike, koje je održano 06. aprila u OŠ "Jovan Popović" u Čoki i plasirao se na republičko takmičenje, koje će se održati u Loznici od 10. do 12. maja.

ucenik1

Sportska gimnastika

Na okružnom takmičenju iz sportske gimnastike, koje je održano 04.aprila u Senti, učestvovala je ekipa naše škole u kategoriji od I-IV razreda u sastavu Vasa Mihalj, Marko Francuski i Mihailo Francuski, a u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji V-VI razreda učestvovao je Luka Latković. Ekipa je zauzela drugo mesto, a najbolji pojedinac u ekipi bio je Francuski Marko, koji je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo treće mesto. Luka Latković je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo prvo mesto i tako se plasirao na međuokružno takmičenje.

deca

Legetøj og BørnetøjTurtle