NASLOVNA

ORIJENTIRING 2022.

U subotu, 28. maja 2022. godine, održano je takmičenje u planinarskoj orijentaciji na Starom jezeru u organizaciji PD „Kinđa“. Takmičili su se učenici od 5. do 8. razreda  osnovnih škola „Jovan Popović“, „Feješ Klara“ i  „Sveti Sava“.

Naša škola imala je predstavnike u većini kategorija. Vreme nas nije poslužilo, bilo je hladno i padala je kiša. Učestvovao je znatno manji broj dece, ali su rezultati bili odlični: 3 zlatne, 1 srebrna i 1 bronzana medalja. Dobro raspoloženje, nije izostalo…

Najuspešnije su bile ekipe:

- “Itači đavo” u sastavu: Maja Lazarević i Katarina Palatinuš. Osvojile su ZLATNU medalju u kategoriji devojčice 5. razred.

-Ekipa “Crne mambe” u sastavu: Andrija Knežević  i Nemanja Đomparin (i još jedan drugar iz druge škole), osvojila je BRONZANU medalju u kategoriji dečaci 5. razred.

-Ekipa sedmaka koju su činili: Matija Tornjanski, Lav Nikolić i Bojan Stojkov osvojila je zlatnu medalju u kategoriji dečaci 7. razred.

- Mešovita ekipa “Ruska salata” u sastavu: Veljko Krnetić, Željko Miklja i Milana Badrljica osvojila je srebrnu medalju u kategoriji dečaci 7. razred.

- Ekipa osmaka “Trojni pakt” u sastavu: Mina Albulov, Marijana i Tijana Badrljički osvojila je zlatnu medalju u kategoriji devojčice 8. razred.

Čestitamo učesnicima i organizatorima!

Fotografije preuzete sa stranice Planinarsko društvo "Kinđa".

        ort1   ort2 

        ort5    ort4.jpg

Legetøj og BørnetøjTurtle